Meepraten over gendernormen?

vrijdag 17 februari 2017
,
Amsterdam
Rolpatronen in het basisonderwijs

Houden mannen van voetbal en vrouwen van shoppen? Dat kan, maar dat hoeft niet. Niet iedereen kan óf wil aan het standaardplaatje voldoen. Voelt u zich weleens belemmerd door de gendernormen die er zijn over hoe mannen en vrouwen zich moeten gedragen? Of past u niet in een hokje en vindt u de keus tussen ‘man’ of ‘vrouw’ te beperkend? Dan gaat het onderzoek van de Alliantie Genderdiversiteit óók over u. Bent u bijvoorbeeld een man die de zorg voor kinderen minstens zo belangrijk vindt als uw carrière? Of bent u een vrouw die last heeft van het moederschapsideaal? Of heeft u op een andere manier moeite met de hokjes man/vrouw of met de rolverdeling tussen mannen en vrouwen? Kom dan meepraten!

Voor een éénmalige bijeenkomst is Atria op zoek naar een diverse groep mensen. Het doel is in gesprek te gaan over de problemen en oplossingen die u ervaart rondom de m/v-normen. Maar ook hoe u daarmee omgaat en hoe u daarbij geholpen zou kunnen worden.

Praat mee op vrijdag 17 februari van 10.00-14.00 bij Atria in Amsterdam. Deze bijeenkomst is met name voor deelnemers boven de dertig jaar. U kunt zich hieronder aanmelden voor de bijeenkomst.
Bent u onder de dertig jaar en wilt u ook meedoen? Meld u dan aan voor de bijeenkomst op zaterdag 25 februari in Nijmegen

Dit onderzoek is een activiteit van de Alliantie Genderdiversiteit, waarbinnen veel maatschappelijke organisaties, zoals Movisie, Rutgers, Atria, Emancipator, TNN, COC en doetank-Peer, hun krachten bundelen rond het thema gender.

Aanmelden