Student Tours

maandag 25 september 2017
,
Atria, Amsterdam
Student Tours 2016

Studenten en onderzoekers zijn welkom om Atria’s unieke collectie te raadplegen, of gebruik te maken van de rustige bibliotheek in het hart van Amsterdam. Ben je student en wil je meer weten over emancipatie, feminisme, gender en diversiteit? Of ben je docent en wil je je studenten een gendersensitieve blik meegeven? Dan moet je bij Atria zijn!

Student Tours

Studenten en docenten kunnen zich gratis inschrijven voor een Student Tour om kennis te maken met Atria. De eerste tour zal plaatsvinden op maandag 25 september, van 17.00 - 18.00 uur.

Tijdens de Student Tour worden collectiestukken waar bijzondere verhalen aan verbonden zijn uitgelicht. Het bieden van nieuwe perspectieven, en wat Atria als organisatie kan betekenen voor jou als student of docent staat centraal tijdens de rondleiding. Interesse? Meld je aan en ontdek Atria’s bibliotheek en archief.

Kortingsactie

Vanaf september en met november loopt er een kortingsactie voor studenten: een jaarabonnement op de bibliotheek voor € 15,00 i.p.v. € 22,50. Bij het afsluiten van een abonnement krijg je een gratis exemplaar van het boekje Bestemd voor binnenlands gebruik: De invloed van vrouwen- en mensenrechtenbeweging op debat en aanpak gender gerelateerd geweld in Nederland (oratie door Prof. Renée Römkens).

Aanmelden