Rondleidingen

Atria is een rijke inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar informatie en expertise over emancipatie en vrouwengeschiedenis. Atria herbergt een van de oudste historische en hedendaagse collecties over vrouwen en gender wereldwijd. In het archief zitten bijzondere en verrassende stukken die u eens gezien moet hebben. Bovendien is het smaakvol vormgegeven pand meer dan een bezoek waard. Daarom organiseert Atria rondleidingen door zijn gebouw en collecties.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het genderperspectief en geïnspireerd wil raken door de rijke vrouwengeschiedenis die bewaard wordt op de Vijzelstraat in Amsterdam. Of u nu komt met een groep studenten, als onderzoeker, of puur uit interesse, u bent van harte welkom. Natuurlijk is het mogelijk de rondleiding aan te passen aan uw specifieke interesses.

Groepsgrootte

De grootte van de groep is maximaal 15 personen en minimaal 3 personen. Rondleidingen vinden alleen plaats tijdens openingstijden.

Kosten

De kosten voor een rondleiding variëren per doelgroep:

Nederlandstalig: EUR 50
Nederlandstalig - studenten: gratis
Engelstalig: EUR 100
Engelstalig – studenten: EUR 50
Prijzen zijn incl. BTW.

Op verzoek maken we een offerte  voor een rondleiding op-maat en/of buiten openingstijden.
Een rondleiding duurt ongeveer een uur.

Contact

Voor meer informatie of voor het boeken van een rondleiding kunt u contact opnemen met de informatiebalie via telefoonnummer 020 - 665 08 20 of email info@atria.nl