Verhuur auditorium en bibliotheek

atria-amsterdam-verhuur-bibliotheek.jpg

Locatie in centrum Amsterdam

Zoekt u een inspirerende en centraal gelegen locatie voor uw vergadering, lezing, presentatie of filmvertoning? Het auditorium en de bibliotheek van Atria zijn tegen scherpe prijzen te huur. Atria is gevestigd in het gebouw De Vijzel in de historische binnenstad van Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Zaalhuur Bibliotheek en Auditorium

De sfeervolle bibliotheek en het auditorium beschikken over een beamer, projectiescherm, geluidsapparatuur en zijn naar uw wensen in te richten. Met de vele mogelijkheden vormen de ruimtes een ideale vergaderlocatie of trainingslocatie, maar ook voor andere evenementen zijn de ruimtes geschikt. Het auditorium is op alle werkdagen af te huren en de bibliotheek is overdag op maandag te huur. Uiteraard op basis van beschikbaarheid. De bibliotheek en het auditorium bieden allebei ruimte aan ongeveer 50 personenBekijk 360º opname van de bibliotheek


Credits fotografie: Delphine Chevalier

Steun erfgoed en emancipatie

Met het huren van het auditorium of de bibliotheek steunt u de activiteiten van Atria. Atria zet zich in voor gelijke kansen voor meisjes en vrouwen. Het beheert het erfgoed van vrouwenbewegingen, onderzoekt de huidige positie van vrouwen in de samenleving en geeft advies voor toekomstig beleid. Bent u naast het huren van een ruimte geïnteresseerd in een presentatie over Atria’s activiteiten, een rondleiding door archief en bibliotheek of een training op maat? Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Catering

Atria kan koffie en thee met koekjes, frisdrank en sappen verzorgen. Een smakelijke lunch of gezellige borrel behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Tarieven

Prijs: € 450 euro 
Non-profit: € 350
Avonduren: toeslag van 25%

Prijzen zijn per dag(deel) en excl. BTW.

Bereikbaarheid

Atria is zeer centraal gelegen en is uitstekend te bereiken per fiets of met het openbaar vervoer. Atria is gevestigd aan de Vijzelstraat 20 in Amsterdam.

Tramhalte Vijzelstraat: 16, 24
Tramhalte Koningsplein: 1,2 en 5
Auto of fiets:
Er is een gratis fietsenstalling direct onder het gebouw.
Parkeren kan in parkeergarage Kalverstraat (5 minuten lopen)

Contact

Voor meer informatie en een aanbod op maat, kunt u contact opnemen via verhuur@atria.nl